We zijn ontzettend blij met de LG koelkast, toen hij net binnenkwam moesten we even slikken omdat hij zo groot was maar eenmaal in de keuken valt hij mooi weg in het interieur.
Het is echt een eyecatcher in de keuken, zodra je de deur open en dicht doet zie je een mooie blauwe verlichting op de deur die aangeeft hoe koud hij staat.
Binnenin zit een wijnrek, erg handig voor wijnflessen maar ook voor frisdrank flessen.
Er zitten genoeg plankjes in waar je van alles kwijt kunt.
Er zitten 2 mooie grote lades in voor je groente, fruit en je vlees.
Het vriesgedeelte heeft 3 grote lades, waar je echt genoeg in kwijt kunt, je kunt met gemak 4-5 broden naast elkaar kwijt. Echt ideaal! De onderste plank heeft een soort van klapfunctie waardoor je als je veel flessen hebt of iets anders groots je hem dicht kunt klappen en dan dus meer kwijt kunt in de hoogte.
Voor ons was het een verademing qua grootte aangezien onze vorige koelkast erg klein was en wij inmiddels een gezin van 5 personen zijn ipv met zijn 2en.
De koelkast is mega stil, je hoort hem gewoon echt niet. Er zitten goede lampen in de koelkast waardoor je in het donker alles duidelijk kan zie, en als je vergeet de deur weer dicht te doen dan gaat hij piepen om jou hieraan te herinneren.
Er zit ook een mooi eieren rekje in, waar je met gemak een hele doos eieren in kwijt kunt.
Sinds we deze koelkast hebben hebben wij ons fruit ook in de koelkast, erg fijn zo hebben wij geen last meer van fruitvliegjes.
Ik zou deze koelkast aan iedereen aanraden die opzoek is naar een grote stille koelkast die ook nog eens mooi staat in je keuken/huis.
Pluspunten
- Super stil
- Erg mooi Design
- Gaat piepen als je de deur vergeet dicht te doen
- Veel ruimte
- Grote vriesvakken